Tj0bre!♥

Alla inlägg den 7 september 2011

Av Molly - 7 september 2011 18:57

Heej !!


Idag var det första gången på Konståkningen på denna Termin, jag missade en fotbollsträning :,((( Men jag kommer vara tvungen att göra det , varje vecka (asså missa fotbollen) men iallafall det var askul , faktist ! Men man fick så häääääär ont i fötterna av skridskorna ;PP

Allså man har ju inte vanliga och så (;

Men vi typ Saxade bakåt och framåt i åtta, gjorde piruett en-fot, 3-hopp ( det är det enklaste hoppet ), ytter och inner bågar, och slalom framåt-bakåt.

Jag har tagit 4 märken, det finns sex märken och efter det så ska man göra 2 test inför dommare. Om man klarar dom så får man ta av sig hjälmen. Jag tror jag har gått i 3,5 år i skridskor. Men kommit upp i konståkningsgruppen för inte så länge sedan. Så tillsammans är tiden kanske (kollar...) ungefär .. jag började när jag var 6-7 år, men jag slutade ett tag sen har jag börjat igen. Men ungefär 4 och ett halft år har jag gått =)


Inez rammlade och slog sig på knät så hon fick gå av isen.

Sen åkte hon med oss , vi skjutsade hem henne. Vi gör ungefär varannan gång (:

Sen åkte vi till netto pappa och jag. När jag kom hem åt jag , Och Micke var här, han hade köpt jultidningar av mig och sen typ snackade vi fotboll :))

Niice * :D


Men sen ville han kolla på bilder på min blogg ifrån kräftskivan, han hittade dom inet så jag visade odm sen skulle han hem. Så nu sitter jag i köket på pappas bärbara dator och skriver :))


Puss !!

  

Haha har typ nästan inga bilder i den här datorn. Men färgen som ni ser på bilen har pappa gjort. Han jobbar på lackering :) Den skiftar färg :)Okejj hahah det syns inte på bilden ni tänker väll.. eh okej ? Men den kan bli grön-lila-orange och så i solen , ascoolt !

Det var den vi sålde på rix fm dagen :( <3

Jag och pappa i bilen på bilden, första majtåget ! :DD<33  

 

Presentation


Tjenare! Jag är en meeeGa cowwl tjey, fast nä.
Men jag är 00. Älskar att vara med kompisar, spela fotboll, djur, vara med familjen oh konståkning! ♥
3 ord..
Komentera♥
Läs♥
Följ♥

Puss :*

Omröstning

Vilken skola tycker ni verkar bäst ? - Jätte tacksam för svar på just den här frågan, så även om ni bara kollar inte så RÖÖSTA :D ♥
 Kunskapskolan ? :P
 Prolympia ? :P
 Vittra ? :P

Fråga mig

66 besvarade frågor

Senaste inläggen

Läs, Komentera, Följ ! ♥

Någon som vill länkbyta? ♥

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

RSS

Tidigare år

Kategorier

Någon som vill länk-byta? Säg det i frågor !

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards